lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: WD server running 1.03a open to the public
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-04-2002, 09:37 PM   #1
WD_ToRMeNt
 
Join Date: May 2001
Location: Kansas City MO
Posts: 705
WD server running 1.03a open to the public

The WD clan server is running 1.03a unchanged as a server side mod. For those of you who want to see what Raven is thinking for 1.04, our server IP is 166.90.203.203.

This may be a peek into 1.04. I'm sure Raven would like some feedback from the community on this. I really hope they release an official patch.
WD_ToRMeNt is offline   you may: quote & reply,
Old 06-04-2002, 11:04 PM   #2
QuietSith
 
QuietSith's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 632
I'm not sure why you think it means a future patch when you are doing all the work for them.
QuietSith is offline   you may: quote & reply,
Old 06-04-2002, 11:35 PM   #3
QuietSith
 
QuietSith's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 632
I was talking to the server admin and he enabled the features mentioned here:

http://www.lucasforums.com/showthrea...threadid=59493

They work better.
QuietSith is offline   you may: quote & reply,
Old 06-04-2002, 11:36 PM   #4
WD_Rage
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 141
The server went down. But it's back up again. I'll run those variables again when I get a chance.


Eat a beaver, save a tree.
WD_Rage is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 12:00 AM   #5
WD_ToRMeNt
 
Join Date: May 2001
Location: Kansas City MO
Posts: 705
Bleh, it was prolly those variables that crashed it.
WD_ToRMeNt is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 02:01 AM   #6
QuietSith
 
QuietSith's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 632
No it was lagging real bad before the variables.
QuietSith is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 04:26 AM   #7
WD_ToRMeNt
 
Join Date: May 2001
Location: Kansas City MO
Posts: 705
Bah. It's a duel athlon 1.2 w/ 1 gig RAM on a OC-48 network. Are you on dial up or something?

Want to make a MP server unstable? Enable dismemberment.
WD_ToRMeNt is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 04:44 AM   #8
QuietSith
 
QuietSith's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 632
Uh, everyone was complaining about lag on the server - but of course it must be all them.

FYI:

My system specs that matter:

DSL 1.5mb - ISP = OC3, less than 7% peak usage.

P4 2.4 gig, Asus MB, 1 gig Mushkin DDR (2-2-2), 200 gigs 7200 RPM HD space, GF 4 4600, SB Audigy.
QuietSith is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > WD server running 1.03a open to the public

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:17 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.