lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I know this has probably been asked...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-05-2002, 09:48 AM   #1
finn_brice
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 17
I know this has probably been asked...

A zillion times before, but is there ANY WAY at all to use the double ended light saber in single player?
I looked for an faq but i couldnt find one :S
so i apologise if there is an faq answering this somewhere that i have missed

Peace
Ari
finn_brice is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 09:53 AM   #2
BlackDove
Resident Jackass
 
BlackDove's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Denial
Posts: 3,643
\THEDESTROYER ownz joo...


There are only two constants in this world.
1. I kill you.
2. You cry for a lightsabre damage nerf.
BlackDove is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 09:57 AM   #3
finn_brice
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 17
that only works in multiplayer right? i know about that, i want to use it in single player...is there any way to do that?
finn_brice is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 09:59 AM   #4
BlackDove
Resident Jackass
 
BlackDove's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Denial
Posts: 3,643
That works always in singleplayer, however it only works in multiplayer if the cheats are enabled on the server.


There are only two constants in this world.
1. I kill you.
2. You cry for a lightsabre damage nerf.
BlackDove is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:02 AM   #5
finn_brice
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 17
you mean the multiplayer game with bots right?
im talking about the actual single player game, not the multiplayer game with bots.
Ive tried it many times it doesnt work....
finn_brice is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:07 AM   #6
BlackDove
Resident Jackass
 
BlackDove's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Denial
Posts: 3,643
Yes, the S I N G L E P L A Y E R...It actually all depends on if you enable cheats. If everything that you do (host, or play a bot game and you are the server) then you are the one that can enable cheats. However when other people host in multiplayer, they usually don't allow cheats and therefore you cant play with a double lightsabre.


There are only two constants in this world.
1. I kill you.
2. You cry for a lightsabre damage nerf.
BlackDove is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:10 AM   #7
finn_brice
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 17
For gods sake, your talkking about servers, im talking about the single player game, as in where you fight storm troopers etc, and go through levels. ive tried "helpusobi 1" the /thedestroyer
and ive tried "devmap *mapname" then /thedestroyer IN SINGLE PLAYER
JK2SP.exe!
not using the JK2MP.exe and running my own server offline! thats not what i want to do, i want to use it in the single player adventure game!, is that possible?
finn_brice is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:12 AM   #8
BlackDove
Resident Jackass
 
BlackDove's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Denial
Posts: 3,643
Dude, hear me out for the 3rd time. Single player is not the question. In single player you can ALWAYS enable your double saber. I'm only telling you where it doesn't work and why. But in single player it should ALWAYS work.

Get it?


There are only two constants in this world.
1. I kill you.
2. You cry for a lightsabre damage nerf.
BlackDove is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:14 AM   #9
finn_brice
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 17
ok then if it works, in singleplayer, walk me through how to do it, as i sure as hell cant get it to work
finn_brice is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:16 AM   #10
BlackDove
Resident Jackass
 
BlackDove's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Denial
Posts: 3,643
Humm, I can't actually walk you through it because I never used any cheats for the game (yeah I know, I'm pathetic, sue me). So just wait for someone who has cheated before and he'll tell you all about it.


There are only two constants in this world.
1. I kill you.
2. You cry for a lightsabre damage nerf.
BlackDove is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:18 AM   #11
Sutek
 
Join Date: Apr 2002
Location: Liverpool, unfortunately
Posts: 368
No, it works in singleplayer singleplayer, you know, the one with the plot?

You just have to enable cheats first. That's all.

(sometimes I wonder why people are so desparate to use it...it's not as if it's even that GOOD...)
Sutek is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:20 AM   #12
finn_brice
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 17
sigh thats because it cant be done!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
not in single player!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

every where ive read it says "do this IN MULTIPLAYER!" and they dont mention single player at all.
finn_brice is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:23 AM   #13
finn_brice
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 17
ok satek how do i enable cheats in the single player game? I dont understand that? ive tried devmap and helpusobi 1
what do i do then?
finn_brice is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:42 AM   #14
finn_brice
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 17
from the cheats on this very site
One impressive multiplayer cheat is the double-bladed light saber. Here's how you activate it:

(1) Start a multiplayer game.
(2) Select your lightsaber, and turn it off while your still holding it. (Press #1 two times.)
(3) Activate the console by pressing [SHIFT & ~]
(4) Type devmap [map name] - example: devmap ffa_yavin
(5) type /THEDESTROYER into the console.

MULTIPLAYER ONLY!!!!!!! AGHhhhhhhhhhhhhh i want single player damn it, i cant play multiplayer i get stupid errors
finn_brice is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:58 AM   #15
Sutek
 
Join Date: Apr 2002
Location: Liverpool, unfortunately
Posts: 368
Gah. I know I've had it working before, but for soem reason I can't get it to work. It should be exactly the same as activating it in MP, but I don't know what's wrong. Perhaps it was changed by the patch?

In either case, I don't know what will work, sorry about. I could have sworn it worked. I still think it isn't worth it though.
Sutek is offline   you may: quote & reply,
Old 06-05-2002, 10:59 AM   #16
finn_brice
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 17
it never did work, my version isnt even patched
finn_brice is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > I know this has probably been asked...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:44 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.