lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: No CD Check?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-22-2000, 08:10 PM   #1
Dave Maul
Guest
 
Posts: n/a
Question No CD Check?

Is there a program or something that will bypass the Jedi Knight CD Check when you first install MOTS? A friend lent me JK to install Mysteries, then I uninstalled it and I can't play it again!

------------------
  you may: quote & reply,
Old 09-25-2000, 02:30 PM   #2
Garindan
Guest
 
Posts: n/a
Post

you need jedi knight 2 only once to play it, i don't think there's a way to bypass it, ask kurgan, he might know.
  you may: quote & reply,
Old 09-25-2000, 03:20 PM   #3
Kurgan
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs down

Nope, not unless you somehow hack the MotS install program off the CD (something I don't know how to do), it will always ask for a copy of JK CD #2 the first time you run it.

You could I suppose burn a copy of the JK CD #2 for your own use everytime you install it, but it would simply be easier to just buy JK (hey, I saw it for $10 at Hastings, and that was a few months back). It's a great game, and even if you never play it, the cutscenes are pretty fun to watch. Or you can order it directly from LucasArt's website...

Kurgan
  you may: quote & reply,
Old 09-25-2000, 03:53 PM   #4
Dave Maul
Guest
 
Posts: n/a
Smile

Thanks anyway guys, but since I posted that I vorrowed a copy of JK Cd 2 and installed MOTS, and I have now ordered a copy of JK off the internet.

------------------
  you may: quote & reply,
Old 09-25-2000, 05:59 PM   #5
Pedro The Hutt
Jedi Knight
 
Pedro The Hutt's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Indu San
Posts: 3,044
Thumbs up

Good Choice, there's a great selection of levels, skins, Mod's etc. for JK to download. for example KOP's trainig base, that's a great level.

------------------
No!
I am your father.
Pedro The Hutt is offline   you may: quote & reply,
Old 10-14-2000, 07:44 AM   #6
Kurgan
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up

... and IMHO it's worth it for the SP alone, which in many ways I find superior overall to MotS's (no offense to MotS, which has superior MP value).

Kurgan
  you may: quote & reply,
Old 10-15-2000, 08:26 PM   #7
Artimis
 
Join Date: Oct 2000
Location: Irvine, CA
Posts: 7
Post

There is a way to bypass the cd check. I've done it. You need to go through the registry. Fisrt off disable the cutscenes. Then in regedit got to Hkey_Local_machine then software then lucasarts then jediknight.
Where it says cd path change that to your jk resource folder. ie cd path = C:\\Program Files\\LucasArts\\jediknight\\Resource


------------------
-Artimis
Artimis is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > No CD Check?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:42 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.