lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Hydroball problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-20-2002, 07:42 AM   #1
Tsuguri
 
Tsuguri's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 69
Angry Hydroball problem

It may be my computer, but everytime I try to load Hydroball mod it just goes to a whaite screen and forces me to restart if I want to get out of it. The Hydroball folder is in the correct directory (Gamedata folder), and all the files are there, but it still won't load. Does anyone know what's going on? It would be a great help :lips:

Last edited by Tsuguri; 06-20-2002 at 08:36 AM.
Tsuguri is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2002, 06:33 AM   #2
Kranckor
 
Kranckor's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: A place Unknowenst to you, but knowenst to me
Posts: 352
you too?
This is what I get:


---------- Fx System Initialization ---------
----- Fx System Initialization Complete -----
WARNING: R_FindImageFile could not find 'textures/effects/blueflagmap.tga' in shader 'powerups/blueflag'
Shader powerups/blueflag has a stage with no image
CL_InitCGame: 49.92 seconds
10 msec to draw all images
Com_TouchMemory: 2 msec
execing jk2mpconfig.cfg
Wan Abi Kenobi entered the game
Wan Abi Kenobi entered the game
Padawan entered the game
Tobar entered the game
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
S_RegisterSound: empty name
Kranckor is offline   you may: quote & reply,
Old 06-23-2002, 11:22 PM   #3
Sugar Rush
 
Sugar Rush's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 2
Messed the installation.. nevermind

Last edited by Sugar Rush; 06-24-2002 at 02:30 AM.
Sugar Rush is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > Showcase forum > Beta Testing > Hydroball problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:20 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.