lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: One question, and one bug report
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-20-2002, 08:05 AM   #1
EB_7
 
EB_7's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 10
One question, and one bug report

My instruction booklet was accidentally dumped into a bowl of cornflakes and is unreadable. (Unreadable also in the aspect that its probably in a landfill by now as i trashed it.) I just today figured out how to give other players trubites, by sheer coincidence.
My question is:
How do you set waypoints for your scout?!

I hate having to watch it as it goes across the blackness...and it also takes up valuable 'screentime', if you catch my meaning.

My bug report is vague, as I have no clue what caused it, but at any rate...

On the 6th mission for the Trade Federation, the one where you have to secure the islands strategically, I defeated every single enemy on the map and I didn't progress. The one oddity I noticed was on the third island from the left, (has two sections of ore deposits on it) there was this odd little ball about the size of a gungans small 'boomer' attack, and the sound of a gun shooting and reloading continued indefinately. After about 4 and a half hours of playing the map, I was a bit disgruntled not being able to clear the map, so i summoned a deathstar and proceeded to wipe out my army. I hit the spot where the little 'boomer bug' was and it dissapeared. (As it SHOULD...it IS a Deathstar after all, hehe) I have the game saved, and can send it to someone if they are interested in seeing what happened.

A swift response about the waypoints would be lovely.


All too easy. ||Lord Vader||
EB_7 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > Community > GalacticBattles.com > Information Center > Tech Troubles > One question, and one bug report

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:34 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.