lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: SCRIPTS here (post & request thread)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-30-2002, 05:50 AM   #121
Hamsterizer
 
Hamsterizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 4
Quote:
Originally posted by PainGod



Those moves are triggered by proximity to another person or bot. You cant do them in thin air. Loading up a bot to practice them on is the only way.
I know that they're triggered by proximity to another player/bot, but what I meant was, what is the command triggered? If there was some way to isolate this sequence, then it could be scripted and then put into combos etc.
Hamsterizer is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2002, 09:30 AM   #122
Rad Blackrose
Banned
 
Rad Blackrose's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: May 2002
Location: Retired
Posts: 810
I'm surprised my crouching 2 handed backsweep did not make it, much less the backstab/sweep in general. I mean, it is just...

bind (key) "+back;+attack"

Add +movedown; before +back for the 2 hander.
Rad Blackrose is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2002, 03:08 PM   #123
albino hippie
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2
screenshots

whats the bind for a screenshot?
albino hippie is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2002, 09:05 PM   #124
joey_kool
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 87
I'm having trouble getting this scripts to work, namely the 3 or so scripts in the original post of this thread by Jara.

Anywho, how do I implement them?

I've tried the DFA script - opened up the jk2mp config in wordpad and edited R to bind R "exec dfa.cfg" and when I do it in game it just messes up. One time i tried it and the attack got stuck and it kept slashing and there was nothing i could do.

Could one of you experts please incorporate the main scripts into and autoexec.cfg so all I have to do is plonk it into the base directory please?!

Thanks for any help in advance.
joey_kool is offline   you may: quote & reply,
Old 06-30-2002, 09:25 PM   #125
MUHAHAHAHAHA
 
MUHAHAHAHAHA's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 171
All you do is put them in your autoexec.cfg file.... . DO NOT put them in the JK2mp.cfg file, or you will regret it. You can bind it in the autoexec.cfg file too.

Sample autoexec.cfg
----------------------------
set cycle "saberAttackCycle; wait 2"
bind L "vstr cycle"


In grave danger you are.
----------------------------------
MUHAHAHAHAHA is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2002, 12:45 AM   #126
superchunk
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 7
Hey . . . . well does anyone know why people win sabre locks so easily? Are they using a script or what, I just seem to never be able to compete against lots of people. I dont know maybe im to slow at clicking to even win. Well laterz
superchunk is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2002, 02:28 AM   #127
joey_kool
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 87
Would it be possible to bind the mousewheel click (yes, pressing down on the mousewheel) so that you do the medium (yellow) special move where you flip over?
joey_kool is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2002, 03:24 AM   #128
Mallakai
 
Mallakai's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 129
Quote:
Originally posted by joey_kool
Would it be possible to bind the mousewheel click (yes, pressing down on the mousewheel) so that you do the medium (yellow) special move where you flip over?
Im sure you could..i think it would be
bind MOUSE3 "+forward; +moveup; +attack"
Mallakai is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2002, 06:18 AM   #129
Hamsterizer
 
Hamsterizer's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 4
Quote:
Originally posted by Mallakai

Im sure you could..i think it would be
bind MOUSE3 "+forward; +moveup; +attack"
Wow! nice one! this works really well!

cheers for that!
Hamsterizer is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2002, 04:53 PM   #130
Replica X
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2
cycle through reborn model with a key

This script lets you cycle through reborn skins with M


set change1 "model reborn 1;; bind m vstr change2"
set change2 "model reborn/acrobat 2;; bind m vstr change3"
set change3 "model reborn/boss 3;; bind m vstr change4"
set change4 "model reborn/fencer 4;; bind m vstr change1"
bind m vstr change1
Replica X is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2002, 09:02 PM   #131
Replica X
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2
More models

More Models to cycle through
Very Long


set change1 "model reborn 1;; bind m vstr change2"
set change2 "model reborn/acrobat 2;; bind m vstr change3"
set change3 "model reborn/boss 3;; bind m vstr change4"
set change4 "model reborn/fencer 4;; bind m vstr change5"
set change5 "model luke 5;; bind m vstr change6"
set change6 "model kyle 6;; bind m vstr change7"
set change7 "model jan 7;; bind m vstr change8"
set change8 "model lando 8;; bind m vstr change9"
set change9 "model stormtrooper 9;; bind m vstr change10"
set change10 "model swamptrooper 10;; bind m vstr change11"
set change11 "model desann 11;; bind m vstr change12"
set change12 "model bespin_cop 12;; bind m vstr change13"
set change13 "model chiss 13;; bind m vstr change14"
set change14 "model galak 14;; bind m vstr change15"
set change15 "model gran 15;; bind m vstr change16"
set change16 "model imperial 16;; bind m vstr change17"
set change17 "model imperial_worker 17;; bind m vstr change18"
set change18 "model jedi 18;; bind m vstr change19"
set change19 "model monmthma 20;; bind m vstr change20"
set change20 "model morgan 21;; bind m vstr change21"
set change21 "model prisoner 22;; bind m vstr change22"
set change22 "model rebel 23;; bind m vstr change23"
set change23 "model reelo 24;; bind m vstr change24"
set change24 "model roadian 25;; bind m vstr change25"
set change25 "model shadowtrooper 26;; bind m vstr change26"
set change26 "model tavion 27;; bind m vstr change27"
set change27 "model trandoshan 28;; bind m vstr change28"
set change28 "model ugnaught 29;; bind m vstr change29"
set change29 "model weequay 30;; bind m vstr change1"
bind m vstr change1
Replica X is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 12:50 AM   #132
TUGA
 
TUGA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1
Hi.

I'm new to JKII and I just registered in this forum.

Concerning scripts, I think adding an option to disable them would solve the problems their causing. That way scripters could still have fun while not spoiling others games. This would end the flames too.

However this idea doesn't seem to be any new, but the only arguments on the scripters side I've seen are "That's part of the game". I'm not familiarized with the Q3 engine but I'm sure that disabling the introduction of commands on the console, from the user, isn't that hard to accomplish...

I've just tried some scripts and I must say it adds a whole new depth to the game, but if things remain how they are, with time everyone we'll see online is using them, and those who cant or don't want to will slowly quit from the game because they can't have a fair fight anymore.

On a side note. JaraDaj, I'm confused on where you stand on this issue because, as you said, the sooner this stuff comes out the sooner they'll patch it.

I'm done
Cheers
TUGA is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 03:55 AM   #133
malinkie
 
malinkie's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Aberdeen, Scotland
Posts: 162
Rad Blackrose:

I'll add the other scripts to my page

Last Post:

You cannot disable client bind options from a server.
+ you wouldn't be able to change the default keys if Raven disabled this in game.


MaLiNkIe

Diplomacy is when you tell someone to go to hell and make it sound like the greatest trip ever.
malinkie is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 04:05 AM   #134
TKMaim
 
TKMaim's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 32
Just wanted to say thanks to you guys for giving me some insight on scripting. I won't use it in game but it's good to know what to look for, and how to do it.
I was in a CTF game yesterday and a guy started doing these funky break-dancing moves so we all got together and started spinning around...breakin!.... Try it:
Use the spin script from the first page of this post.... go into a tuck and forward roll and when your on your head, hit the spin key. Make sure someone gets a SS of you... I missed mine yesterday...

Anyway, have fun...
TKMaim is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 05:54 AM   #135
JaraDaj
 
JaraDaj's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dagabah
Posts: 103
Quote:
Originally posted by TUGA
On a side note. JaraDaj, I'm confused on where you stand on this issue because, as you said, the sooner this stuff comes out the sooner they'll patch it.



I'm all for scripting, but some commands should have never accessable. Scripting is a way to even the ground for those of us who are smart but lack eye hand skills. For others it's a form of expression, and still others it's a way to expand thier minds in a subject that they like, ie the game. Yet some use it to win, and onl win. But the way the game was made, script or no script, anyone with skill can win.

As of now, the only script i use is the spin script, for emergencies and/or freaking people out. I'm just waiting for them to patch the commands that are too powerful (ie yaw_speed) and maybe add a few more. I'd like to beable to bind to -/+ of a button. That would bring new options.

On a side note, i found an interesting "bug" in the game. You can use secondary fire on the rocket launcher and try to lock on to someone, as you hold it down, switch weapons. Sooner or later you will get a lock on the target (if they are still alive) and you can return to the rocket launcher and fire. This in a script would allow the user to get a lock without leaving themselves open, ie they can still fight back with another gun or saber and switch back to the rocket launcher when they want to fire the locked rocket. Very interesting....


I would like to die peacefully and in my sleep, just like my grandfather. Not screaming in panic like the passingers in the car he was driving.
JaraDaj is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 05:56 AM   #136
JaraDaj
 
JaraDaj's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dagabah
Posts: 103
Quote:
Originally posted by superchunk
Hey . . . . well does anyone know why people win sabre locks so easily? Are they using a script or what, I just seem to never be able to compete against lots of people. I dont know maybe im to slow at clicking to even win. Well laterz


Check in the first few pages of this thread, there are some ways, with the help of a script, to win saber locks.


I would like to die peacefully and in my sleep, just like my grandfather. Not screaming in panic like the passingers in the car he was driving.
JaraDaj is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 05:58 AM   #137
knyte
 
Join Date: May 2002
Posts: 75
Youre still an ass JaraDaj

Whats this thing with everyone having Aaayla as their picture? Shes not hot people, plus shes an alien, plus shes imaginary....


India and Pakistan may be the next nations to use nukes in war, but no one had better forget who was first. USA! USA! USA!
knyte is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 06:02 AM   #138
JaraDaj
 
JaraDaj's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dagabah
Posts: 103
Quote:
Originally posted by knyte
Youre still an ass JaraDaj

Whats this thing with everyone having Aaayla as their picture? Shes not hot people, plus shes an alien, plus shes imaginary....


I value your concern, that's for the bump.

As for the avatar... it's really the only good looking pic of a female i had to choose from. I'll change it for you when i get my digital camera working and put myself in it's place. Just for you *kisses*


I would like to die peacefully and in my sleep, just like my grandfather. Not screaming in panic like the passingers in the car he was driving.
JaraDaj is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 08:39 AM   #139
malinkie
 
malinkie's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Aberdeen, Scotland
Posts: 162
Change of URL...

My site has changed to the following address

http://www.jedi-scripts.cjb.net

Very little has been updated apart from a few added scripts...

I have very little time right now to be doing webmaster s*** as well as everything else.

(Expect a new look and auto insert of you scripts around september time.)


MaLiNkIe

Diplomacy is when you tell someone to go to hell and make it sound like the greatest trip ever.
malinkie is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 08:42 AM   #140
Kent H
 
Kent H's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Georgia, USA
Posts: 75
Quote:
Originally posted by knyte
Youre still an ass JaraDaj

Whats this thing with everyone having Aaayla as their picture? Shes not hot people, plus shes an alien, plus shes imaginary....
1- JaraDaj's avatar is actually Lyn Me, from RotJ SE.

2- Yes, she is that hot

3- So what if she's an alien, she's still hot

4- The character is imaginary, the actress isn't

This threads been pretty helpful. It helped me script a monologue taunt, which was a big mistake I later found out. Still fun though . There were about eight seperate messages with wait counts of around 200 between each, so they go slow enough to be read. I found out when using the final version though that you can't move when it's activated, and I was in a duel at the time. Whoops . Good thing we were on duel_jedi, and I was in the container thing and my opponent was outside waiting.


The dueler known as Horke Sh'mar

Yoda is my Jar Jar.

Stop looking at me!!!
Kent H is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 09:11 AM   #141
Cognito
 
Cognito's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 47
cheaaaaaaters

Yes you are cheating if you use these scripts. If you cant do it your damn self with the controls given and need to resort to this you suck nuts. Please let them stop this crap.


Wow man, do you know the street value of these deathsticks?
Cognito is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 10:13 AM   #142
JaraDaj
 
JaraDaj's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dagabah
Posts: 103
Re: cheaaaaaaters

Quote:
Originally posted by Cognito
Yes you are cheating if you use these scripts. If you cant do it your damn self with the controls given and need to resort to this you suck nuts. Please let them stop this crap.


heh, stop and think before you say something Cognito. I'm using the same controls everyone else is, except mine is in a different combination than yours. While you look no farther than the setup screen in the game, i've looked beyond that with my imagination. Alas, i'm sure we will never meet so i can no more prove my skill than you can prove your point.

Thanks for the bump


I would like to die peacefully and in my sleep, just like my grandfather. Not screaming in panic like the passingers in the car he was driving.
JaraDaj is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 11:56 AM   #143
Cognito
 
Cognito's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 47
The whole thang is

The choices you are given in the setup screen should be all you use. If you need to put two or three moves together thats either lazy or cheating.

Its cool that youve figured out ways to manipulate the game, seriously that takes some knowledge. Using them to frag by skipping steps you make the game cheap. Its just my opinion of course. I think that you would maybe enjoy the challenge more if you took them out.

How ya like my new avatar.


Wow man, do you know the street value of these deathsticks?
Cognito is offline   you may: quote & reply,
Old 07-02-2002, 10:07 PM   #144
Genko
 
Genko's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 3
can anyone post a sabrelock script? im losing sabrelocks the whole time.
Genko is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 12:54 AM   #145
Divine Spirit
Stoked!
 
Divine Spirit's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: i'm a bum
Posts: 1,416
JaraDaj, check ur pms please
thanks


Back in Black
Divine Spirit is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 01:34 AM   #146
Mallakai
 
Mallakai's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 129
Quote:
Originally posted by Genko
can anyone post a sabrelock script? im losing sabrelocks the whole time.
I know there's got to be an easier way, but maybe
/bind X "+attack; +attack; +attack; +attack...etc"
Youd prob have to experiment to find the right number of attacks to throw in there though; and it would be hard because it will depend on your oppenent also. If you put 40 in there, expecting it to be a long duel, it would suck if your opponent is knocked down in 4 seconds and then you're stuck attacking another 30x
Mallakai is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 01:46 AM   #147
JaraDaj
 
JaraDaj's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dagabah
Posts: 103
Quote:
Originally posted by Genko
can anyone post a sabrelock script? im losing sabrelocks the whole time.


Try;


bind X "+attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack; +attack; -attack"



This should stop when you release the button. So in a saberlock, hit it and hold it down. When you win or lose let the button go. Another alternative is to bind it to your mouse wheel, and just scroll... but most of us like to use mwheel for weapon switching.

Now you ask, why so many +/- attacks.... well you don't know how long the lock will be, better to have more than less, and if the script stops when you release the button, you won't be stuck till the script ends. Plus you will need the +attack, then a -attack. otherwise the server will think you haven't release the attack button, and just are holding it down. Remember;

+attack; +attack; +attack is the same as +attack

same goes for;
-attack; -attack; -attack is the same as -attack

PS. on a side not, sorry i never checked my PMs... didn't realize i had some


I would like to die peacefully and in my sleep, just like my grandfather. Not screaming in panic like the passingers in the car he was driving.

Last edited by JaraDaj; 07-03-2002 at 02:20 AM.
JaraDaj is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 04:14 AM   #148
malinkie
 
malinkie's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Aberdeen, Scotland
Posts: 162
Saber locking Script

//an attack toogle

set "attacking" "vstr at1"
set "at1" "+attack; set "attacking" "vstr at2""
set "at2" "-attack; set "attacking" "vstr at1""

bind x "attacking"


Here is a toogle. press button once to start attacking.

once the lock is over press the button again to stop.


MaLiNkIe

Diplomacy is when you tell someone to go to hell and make it sound like the greatest trip ever.
malinkie is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 05:40 AM   #149
Son of Calypso
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 13
Question: I have used the Reborn Cycle & Saber Colors scripts in two different games I played but... Why can't I use them in the same game? Can you only have one script enabled at a time?
Son of Calypso is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 05:53 AM   #150
Phunen ey
 
Phunen ey's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 26
Re: cycle through reborn model with a key

Quote:
Originally posted by Replica X
This script lets you cycle through reborn skins with M


set change1 "model reborn 1;; bind m vstr change2"
set change2 "model reborn/acrobat 2;; bind m vstr change3"
set change3 "model reborn/boss 3;; bind m vstr change4"
set change4 "model reborn/fencer 4;; bind m vstr change1"
bind m vstr change1
Replica~ here's a better way to write your script (as well as the very long one).

Code:
set change1 "model reborn 1;set change_reborn_skin vstr change2"
set change2 "model reborn/acrobat 2;set change_reborn_skin  vstr change3"
set change3 "model reborn/boss 3;set change_reborn_skin  vstr change4"
set change4 "model reborn/fencer 4;set change_reborn_skin  vstr change1"
bind m vstr change_reborn_skin
What I did was I got rid of the bind statement in statements 1 through 4 and replaced them with set change_reborn_skin vstr vstrname. My reasoning behind doing this is to make it easier on you or whomever to rebind this script to a new key. If you keep your very long one the way it is and if you decide to remap it to another key then you would have to go through every line and make the change (Find & Replace work good here). But there's no need to do that. Once your script is working there shouldn't be any need to mess with it, even for binds. Just map a key for the general variable string. Try mine out and you'll see it works just as good as yours but mine is easier to remap.


bgc|Phucen-`ey
Phunen ey is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 06:06 AM   #151
NemoX
 
NemoX's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 175
Saber Hilts

I have downloaded several different saber hilts and i was wondering if there is a way to switch between them while playing, is there a script that can be made for it, i have a script for Saber colour changing and model changing, one for Saber Hilts would be very nice.
NemoX is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 06:53 AM   #152
malinkie
 
malinkie's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Aberdeen, Scotland
Posts: 162
There is no way of changing saber hilts yet. No script can do this for you.

the best way is whatever hilt you want, you put in you game folder before playing.


MaLiNkIe

Diplomacy is when you tell someone to go to hell and make it sound like the greatest trip ever.
malinkie is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 07:04 AM   #153
JaraDaj
 
JaraDaj's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dagabah
Posts: 103
Quote:
Originally posted by Son of Calypso
Question: I have used the Reborn Cycle & Saber Colors scripts in two different games I played but... Why can't I use them in the same game? Can you only have one script enabled at a time?

Also check the name of the variable being used. In this case change is the name along with a number. You shouldn't run 2 different scripts with the same variables... just good practice not to. The values are saved in the games memory and called when needed, if you have 2 different values it will use the last one placed in memory, i believe.


I would like to die peacefully and in my sleep, just like my grandfather. Not screaming in panic like the passingers in the car he was driving.
JaraDaj is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 07:05 AM   #154
JaraDaj
 
JaraDaj's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dagabah
Posts: 103
Re: Saber locking Script

Quote:
Originally posted by malinkie
//an attack toogle

set "attacking" "vstr at1"
set "at1" "+attack; set "attacking" "vstr at2""
set "at2" "-attack; set "attacking" "vstr at1""

bind x "attacking"


Here is a toogle. press button once to start attacking.

once the lock is over press the button again to stop.

That's interesting Malinkie, does it work??? Very nice if it does


I would like to die peacefully and in my sleep, just like my grandfather. Not screaming in panic like the passingers in the car he was driving.
JaraDaj is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 07:44 AM   #155
malinkie
 
malinkie's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Aberdeen, Scotland
Posts: 162
well according to your script above, it should. it just takes all those attacks and throws them into a recursive script.

can't test it at work though.


MaLiNkIe

Diplomacy is when you tell someone to go to hell and make it sound like the greatest trip ever.
malinkie is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 09:01 PM   #156
Genko
 
Genko's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 3
set "attacking" "vstr at1"
set "at1" "+attack; set "attacking" "vstr at2""
set "at2" "-attack; set "attacking" "vstr at1""

bind x "attacking"
---------------------------------------------------------------

that doesnt work.
Genko is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 10:33 PM   #157
Ken Kasanagi
 
Ken Kasanagi's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Australia
Posts: 42
for the saberlock script, wont a simple "+attack; -attack;" b enough as long as u hold the button? if u add all those attck commands in it, wont the game read the move by how long u press the button times how many attack comand per button? i had a bad experience with this when i hold was leaning my palm on a button (z) that i scriupt to do a horzontal slash, it stuck there doing this move for like a min......

and here's sumthing i thought would b great for a Mercs out there, is there any way asign a button to let the sniper gun zoom in for one second then quickly fire? that way merc can have a use the more powerful secondary fire while still b able to move round
it would b like using a rail gun in Q2,
Ken Kasanagi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 11:03 PM   #158
Genko
 
Genko's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 3
i binded +attack; -attack and it doesnt work too
Genko is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2002, 11:19 PM   #159
Ken Kasanagi
 
Ken Kasanagi's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Australia
Posts: 42
u mean for a saber lock? i dunno coz i neva tried it, saberscript lock is one of those scripts thats actually too cheap for my liking, its like having a arm wrestle wif sumone using a mechicanic arm....
Ken Kasanagi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-04-2002, 12:49 AM   #160
JaraDaj
 
JaraDaj's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dagabah
Posts: 103
Quote:
Originally posted by Ken Kasanagi
for the saberlock script, wont a simple "+attack; -attack;" b enough as long as u hold the button? if u add all those attck commands in it, wont the game read the move by how long u press the button times how many attack comand per button? i had a bad experience with this when i hold was leaning my palm on a button (z) that i scriupt to do a horzontal slash, it stuck there doing this move for like a min......


Good point. I believe the best way to script a saberlock script would be to bind it to the mousewheel. That's the best way to control it. I personally have pull to mousewheel down and push to mouse wheel up. You can easily make a script that with a press of a button, binds the mousewheel up and down to attacks. Then with the same button press, rebinds them to thier previous binds. The only concern there is that you have to press a button to config the script to the mosue wheel, loosing seconds (maybe half a second if you are fast enough). This will not due if you know they have a better written sberlock script.


Quote:
Originally posted by Ken Kasanagi
and here's sumthing i thought would b great for a Mercs out there, is there any way asign a button to let the sniper gun zoom in for one second then quickly fire? that way merc can have a use the more powerful secondary fire while still b able to move round
it would b like using a rail gun in Q2,
Why not bind a key that when held down, will zoom in and charge the shot. When you let it go it'll fire, then zoom out. With the +/- binds it should be easy as pie. Would anyone use it? If so post here and i'll make it quickly.


Quote:
Originally posted by Genko
i binded +attack; -attack and it doesnt work too
A single +attack; -attack won't work... That just hit attack once for you. The idea is to get the script to constantly hit attack, untill you deactivate it, without having to wait till the script ends. I still think the mouse wheel would be the best way.


I would like to die peacefully and in my sleep, just like my grandfather. Not screaming in panic like the passingers in the car he was driving.
JaraDaj is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Strategy Shack > SCRIPTS here (post & request thread)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:48 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.