lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: The RichDiesel University Tutorial Questions Thread.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-14-2002, 12:28 AM   #161
Shadriss
 
Shadriss's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Bangor, WA
Posts: 740
Well, Micke, I haven't done much with the meshes themselves, but I HAVE messed around a lot with bevels and endcaps, so I IMAGINE they work much the same. Getting them to cooperate with you involves the manipulation of the vertices (hit the V key to enter vertex edidtion mode). You just have to mess around with them until it shapes the mesh the way you want it. Sorry I cant get any more specific than that... But really, that's all that CAN be really said about manipulating a mesh.

I hope that helps a little... and if It doesn't, ,I'm sure that the mighty Mapping God shall decend from his throne to take pitry upon you and assist further. (Just a little buttering up there, Eh, Rich?)

You dont know the POWER of the JK2 Editor. Join me, and we can rule this thread!
But the thread belongs to Rich!
Oh. Yeah. I forgot.


Shadriss is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 01:52 AM   #162
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Well, Shad that helped me nothin...Everyone says "mess around" yeah, well it gets nothing better =(

But, I got another question: how do u make torches? <<-- dont know if I spell it right


Thx in Advance
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 03:07 AM   #163
Grets Sirob
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: The State of Confusion
Posts: 1,124
A. You spelled it right.
B. Look in your thread, I answered for you.
C. Anyone know where the reelo and lady luck chair's are?
D. How do you make a func_plat or the other one do a turn?
Meaning, if you have a prefab(or model) that's going forward, and you want it to go around a caorner, while still moving straight(it looks a little weird to have, say an x-wing going forward, and then start strafing...)




I shall rule the galaxy.


On the bright side, it isn't dark...
Grets Sirob is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 03:42 AM   #164
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Ok, thx Sirob..I'll try it out later....while now I ahve a new question (got lot of them eh?)..

Is it possible(and if, how?) can I make a wall turn 45 degrees...on my 2d view....I can get it 90 degrees but I need it at 45..anyone??

Thx In Advance
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 03:47 AM   #165
Grets Sirob
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: The State of Confusion
Posts: 1,124
Well, you could either use the free roate button, or there's another way I beleive.
In your, um, selection menu?
Well, somewhere...
There's a (yeah, it's selection menu at the top)folder called "rotate"
In there there's a selection called "z rotate" (or something like that...)
Just put in the number 45.
I'm hoping that's right, gtk isn't infront of me right now...




I shall rule the galaxy.


On the bright side, it isn't dark...
Grets Sirob is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 04:58 AM   #166
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Great!! I found it!!! Thx alot man (= It worked out wit the torches to

For the time however I have another question (kinda routin now eh??)... How do I add sound to the fire..feels a bit stupid with fire that doesnt soun anything...... That all, over and out!




For the Sake of Being Green!
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 09:18 AM   #167
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
Sounds for fires and such are covered in http://richdiesal.jedioutcastmaps.co...en220lsn3.html

As for func_plats/func_doors, you don't make them turn, I don't think. There is an option to make them face the direction of the next waypoint, but I'm not sure if it works or not.


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 09:24 AM   #168
Wes Marrakesh
Resident Cynic
 
Wes Marrakesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: I think this is "imagination"
Posts: 1,435
Rich, I have more window shader questions. go here and look at the bunk room pics and the outside facing bunk rooms pic. see the big, round windows? i want to be able to see through them. If not i guess i must make it glass =(
Wes Marrakesh is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 09:29 AM   #169
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
I suggest you read the Q3A shader manual. I would need to screw around with it to get it to work myself. You need to make a shader with a transparency layer.


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 12:28 PM   #170
Grets Sirob
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: The State of Confusion
Posts: 1,124
Wes, have you tested in-game yet?
You should try it in-game before you judge, several things are different in-editor than in-game.
Fog for instance...




I shall rule the galaxy.


On the bright side, it isn't dark...
Grets Sirob is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 07:35 PM   #171
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Yeah okey I got the sound and everything...but its kinda wrong sound..... so I though "Hey lets look in the assets.pk3 to find other sound..." And I didnt.....I cant find the other sounds!! And Im feeling quite stupid to

Oh well, I hope there is someone out there with a heart and experience enough to help me

For the Sake of Being Green
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2002, 11:58 PM   #172
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
It's in there...

Load up assets0 in WinZIP and sort by directory (click on the "Path" column). All the sounds you would want to use are probably going to be in sound/ambience/


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 01:13 AM   #173
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Thx Rich, however someone else got there before u

But, I found it easier to use packscape to find my sound, and that I wanted to use was in effects actually....

Thx anyways =)...

You'll sure hear from me again hehe :P

Until then, have a nice time!
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 01:23 AM   #174
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
oh, oh ,oh guess what?? I've got another question :P

Would a cage of undestructable glass lower the fps with much???

Just wondering...coz I had a glass thing going on in my head..but want it to be playable to.....


For the Sake of Being Green
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 02:32 AM   #175
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Here I am again.... just read the tut wit the glass thing (not tried it myself) ..but in the tut u obviously can see the glass from just one side, and I want it to be so you can se right through it...got my idea?? Good, then help me:P

For the Sake of Being Green
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 02:59 AM   #176
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
Try to consolidate your posts into 1 in the future.

And I'm not entirely sure what you're asking... glass is a shader, and shaders typically (depending on what kind of shader it is) cause the engine to draw two or three times as many triangles as they normally would.

As for seeing it from one side... what else would you be able to do? Put glass on any surface you want to be able to see through from that side. Technically, you could put glass on one surface and metal on the other side of the brush and still be able to see through the brush from the glass side.


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 03:21 AM   #177
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Ah okey....

And that 2 post thing....I came up wit the question like 2 seconds after i posted the first one *lol*


But I'll try ut this evening...very soon..just gonna finnish some tunnels leading to the place..

However you didnt answear one of my question: if I make a cage, would the fps(frame per second) be much lower than it would be w/o the cage?


For the Sake of Being Green
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 03:26 AM   #178
Wes Marrakesh
Resident Cynic
 
Wes Marrakesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: I think this is "imagination"
Posts: 1,435
Yes Grets i tried it in-game and to no avail... *sigh* Glass panes look so plain and ugly
Wes Marrakesh is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 03:47 AM   #179
Anakin
 
Anakin's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: UK
Posts: 738
OK NPC's Rich, I need to know EXACTLY how to get one to follow a sctipt, walk in a set path and not be afraid of Enemy or me.

If you can get hold of me on ICQ that would be great

Anakin


Now Iam the Master
Anakin is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 08:07 AM   #180
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
Quote:
if I make a cage, would the fps(frame per second) be much lower than it would be w/o the cage?
Framerate using glass will drop just as much as if you used any other shader. A few shaders won't cause many problems, but if you have more than say... four or five hundred visible at any one time, that can cause some problems.

Shaders do add double to quadruple additional triangles to be drawn also, so you hafta keep that in mind when looking at r_speeds (as it won't add in the triangles from the shaders).

As for Anakin, I already took care of ya.


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 02:04 PM   #181
Painreliever
 
Painreliever's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 25
Some general questions

1. Is there any way to select all the brushes on the map at once or a selection box kinda thing? Is there a good way to select multiple objects that are being hidden by another brush?

2. This is similar to the 1st question... Is there any way to quickly apply the caulk texture to all obects, or to caulk unseen faces? I find myself forgetting to switch back to caulk when creating new shapes after previewing my level.

3. Also I changed all my circular windows (as in emperor's throne room) from being vertex edited cyllinders to make them structural bevels with a wall to seal the center portion and inverted endcaps for the inside, but for some reason I still get a ***Leaked*** in my FullVis process. I have checked all around my level and there aren't any curves meeting the void, I sealed them with solid structral elements. There are also no visible gaps that I could find. Do I need to add additional walls around the bevels that make up the windows too since those are curves, or does the center portion of the bevel (ie before you put the endcaps on it) work as a structural element to keep the leak from happening?

Thanks again!
Painreliever
Painreliever is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 08:43 PM   #182
WhiteShdw
 
WhiteShdw's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Holland
Posts: 404
Hot Topic Starter 
Hey Rich. I was just wondering if it was possible turning of lights in MP.

I made a trigger using Radiants MP settings that should turn off some lights in my map, but it only seems to work when I run the map in SP, not in MP.


"Call me c0cky, but if there's a alien out there I can't kill, I haven't met him and killed him yet".
WhiteShdw is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 10:54 PM   #183
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
The return of Guy with the many question!

Today however I only got one left, then my map is final *tadaam*
Okey to the wuestion:

Is there any rock models in the assets file?? Or do I have to make on mself, in that case, how?

Okey, okey that was two...well well....

For the Sake of Being Green
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 12:26 AM   #184
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
Quote:
Is there any way to select all the brushes on the map at once or a selection box kinda thing? Is there a good way to select multiple objects that are being hidden by another brush?
Actually, it's quite simple. Simple create a new brush (of any texture) and surround whatever it is that you want to select. Then click the Select Inside button (to the right of the Flip/Rotation tools). It will select all brushes inside the brush you just drew as well as delete the new brush.

Quote:
2. This is similar to the 1st question... Is there any way to quickly apply the caulk texture to all obects, or to caulk unseen faces? I find myself forgetting to switch back to caulk when creating new shapes after previewing my level.
Sorta. You can automatically/quickly apply caulk to any surface that the BSP surface would automatically cull anyway by pressing Shift-A with a brush selected. The problem is that this doesn't always get every surface that should be caulked. The best way to do it is to simply to apply caulk to the whole brush and then texture the individual faces you need to.

Quote:
to make them structural bevels with a wall to seal the center portion and inverted endcaps for the inside
That is impossible. Bevels by their very nature cannot be structural - they are simply drawn on top of brushes. To check for leaks, you need to Show Patches as Wireframe (button in the toolbar) AND Hide Detail Brushes (CTRL+D). If you can see out to the void from any part of your level with both of those set, then that is your leak.

Quote:
I made a trigger using Radiants MP settings that should turn off some lights in my map, but it only seems to work when I run the map in SP, not in MP.
Switchable lights do not work in MP, as far as I know.

Quote:
Is there any rock models in the assets file?? Or do I have to make on mself, in that case, how?
Nope, just make one yourself. I would make a low profile cubic brush and then just random cut sides off of it from the Side and Front views. I made a rock (took all of 15 seconds too) in my Brushes 201 tutorial if you want an example. Don't use mine, but trust me, they're not hard.


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 01:31 AM   #185
Wes Marrakesh
Resident Cynic
 
Wes Marrakesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: I think this is "imagination"
Posts: 1,435
I'm back with that same darned group of windows...
can you just tell me how they did it in the deathstar throne room? You know, those circular windows that have the little desgin in the center? This drives me up the wall, because there are 3 shaders, two that look the same, and one different, and then 1 normal that looks like the 2 shaders.
Wes Marrakesh is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 07:40 AM   #186
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
I didn't do the Deathstar Throne Room, so why are you asking me?


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 10:17 AM   #187
Wes Marrakesh
Resident Cynic
 
Wes Marrakesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: I think this is "imagination"
Posts: 1,435
No, the one included in the game!
The Deathstar FFA Level with the garbage masher and the superlaser! Take elevators up and you get in the throne room1
Wes Marrakesh is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 10:53 AM   #188
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
I didn't make that one either!!!


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 08:57 PM   #189
James Brophy
 
James Brophy's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: England(under your floor boards)
Posts: 143
richard

richard your site is well dead! i cant get there i am a complete at this but about sky do you only make it on the top of the map or what?


"Learn The Power Of The Dark Side"
my join server name is James{DROID}
James Brophy is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 11:32 PM   #190
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
It seems working now... http://richdiesal.jedioutcastmaps.com/tutorials/

And yes! You should only put sky on the surfaces that you want to be sky. You should NEVER make a gigantic cube with sky on it that extends a huge distance around your map. Baaaaad.


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Old 07-18-2002, 12:46 AM   #191
Ah Boon
 
Ah Boon's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Home
Posts: 375
i have a big questions and wanna know if anyone could help:-

how do u make a column where when the player destroys it, the whole column and the floor will colapse and causing the player to fall into the dark pit. any ideas?


Hello. I told you I'll be back.
Ah Boon is offline   you may: quote & reply,
Old 07-18-2002, 01:21 AM   #192
Wes Marrakesh
Resident Cynic
 
Wes Marrakesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: I think this is "imagination"
Posts: 1,435
Rich, why are you being dense?
I know you didn't make it that doesn't mean you can't look at it in-game and give me a suggestion as to how to do it!
Wes Marrakesh is offline   you may: quote & reply,
Old 07-18-2002, 10:38 AM   #193
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
Quote:
Originally posted by Wes Marrakesh
Rich, why are you being dense?
I know you didn't make it that doesn't mean you can't look at it in-game and give me a suggestion as to how to do it!
I did... quite a while ago, too... I said it was probably a shader with a transparency layer. So go find that shader and use it.

Quote:
how do u make a column where when the player destroys it, the whole column and the floor will colapse and causing the player to fall into the dark pit. any ideas?
Not too difficult... first make both the column and the floor SEPERATE func_breakables. For the breakable that's the floor, set the INVINCIBLE flag. Then target the column at the floor. Done.


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2002, 12:03 AM   #194
Ah Boon
 
Ah Boon's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Home
Posts: 375
Quote:
Originally posted by RichDiesal

Not too difficult... first make both the column and the floor SEPERATE func_breakables. For the breakable that's the floor, set the INVINCIBLE flag. Then target the column at the floor. Done.
wut do u mean by set the invicible flag?


Hello. I told you I'll be back.
Ah Boon is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2002, 12:03 AM   #195
Wes Marrakesh
Resident Cynic
 
Wes Marrakesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: I think this is "imagination"
Posts: 1,435
... guess i'll do glass panes instead...
Do you know what the heck i am supposed to do to get rid of this angled, grey and white striiped thing i get in-game?
Wes Marrakesh is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2002, 12:22 AM   #196
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Hi..Since nobody gives a holy **** about my threads I post a post here to!

Well to the subject:

I have just finished everything on my map and wanna add som sound...I found whay I needed..BUT when I tryed to insert in the Jk2Radiant it wont go...I have made speakers with the path sounds/stt.mp3 since I have it in a pk3 file I think it should work!!!!

Its so annoying..there aint no sound at all....Anyone knows what's wrong??

Need help soon.....

Thx In Advance!!!!!!
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2002, 08:33 AM   #197
Shadriss
 
Shadriss's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Bangor, WA
Posts: 740
Micke... when you say sound, I get the impression you mean background music. If that's the case, it's an easy fix. Just put it in a subdirectory (within the base folder for testing and the in PK3 for the final version) called "music", then, in the editor, ,bring up the attributes for the Worldspawn entity. Key is music, and the value will be "\music\(your mp3 here)"

If it's just a different sound to be played in a specific location... well... there's always the Mighty Mapping God....

DANGIT! STAND STILL!


Shadriss is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2002, 08:57 AM   #198
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Shadriss

Uhm yeah its background sound......I put it in my pk3 file under sounds......does it matter THAT much???!

Hope for a quick ansear.....soon bedtime here u know
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2002, 10:13 AM   #199
Shadriss
 
Shadriss's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Bangor, WA
Posts: 740
Honestly, I dunno. But I DO know that the standard is for it to be in a music subdir. It doesn't take that long to change, but if you dont want to bother, just change the value in the Worldspawn to "\sounds\(your MP3here)". ANd dont forget to put it in the PK3 in the same subdir name no matter what you choose to go with.

THink it would still work, but not sure. Best of Luck.

We now return to our fight, already in progress....


Shadriss is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2002, 10:44 AM   #200
RichDiesal
Pointfile of DOOM
 
RichDiesal's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 1,362
I'm not sure what you're referring to, then... is it an actual music track or just ambient sound? And yes, it makes a difference.

Quote:
Do you know what the heck i am supposed to do to get rid of this angled, grey and white striiped thing i get in-game?
Angled? Where do you get it exactly? If it's a white grid on a grey background, you have a missing texture somewhere.

Quote:
wut do u mean by set the invicible flag?
A "flag" is a checkbox in the entity window.


There are three things that I paricularly hate: kids, animals, and women with attitudes.

http://richdiesal.jedioutcastmaps.com - Map Showcase and Tutorials!
RichDiesal is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > The RichDiesel University Tutorial Questions Thread.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:04 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.