lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I'm having difficulty posting :(
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-05-2001, 06:18 PM   #1
Thrawn
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy I'm having difficulty posting :(

I and some others have been having difficulty posting. If I try to post, sometimes it works, but other times it doesn't. I click "Submit" and wait. The little blue bar at the bottom goes really slow, and when it gets about 3/4 of the way an error message comes up saying "The server returned an invalid or unrecognizable response." What should I do?
  you may: quote & reply,
Old 09-05-2001, 07:03 PM   #2
Tie Guy
Guest
 
Posts: n/a
I've had the same problem. Just try submitting it again until it works, but make sure that you check afterwards to make sure you didn't double-post. If you did, just delete them. There really isn't much you can doo, but remember "patience is a virtue"
  you may: quote & reply,
Old 09-05-2001, 07:22 PM   #3
ChrisC3po
Guest
 
Posts: n/a
I haven't noticed the problem, there doesn't seem to be anything wrong with the server or database...
  you may: quote & reply,
Old 09-07-2001, 04:48 PM   #4
Gamma732
Guest
 
Posts: n/a
Well, I couldnt do ANYTHING last night, threads wouldnt even update. I have no clue what that is but.........just so ya know.
  you may: quote & reply,
Old 09-07-2001, 06:13 PM   #5
Gamma732
Guest
 
Posts: n/a
The threads won't update for me again. Does anyone have any idea as to how I can fix this?

EDIT: Sorry about the double post......I forgot I was the last one to post
  you may: quote & reply,
Old 09-08-2001, 12:00 PM   #6
Thrawn
Guest
 
Posts: n/a
I know how you feel Gamma. It's like everyone with alot of posts is having problems. I can't post half the time.
  you may: quote & reply,
Old 09-08-2001, 12:31 PM   #7
Kvan
Guest
 
Posts: n/a
Yeah, I'm having trouble posting a lot more now. It's getting quite annoying!
  you may: quote & reply,
Old 09-08-2001, 06:33 PM   #8
darthfergie
Q-38 Modulator
 
darthfergie's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,254
LFN Staff Member 
Quote:
Originally posted by Kvan
Yeah, I'm having trouble posting a lot more now. It's getting quite annoying!
SOOOO TRUE!!!!!!!
I've rebooted and rebooted and loged on and off, but it still slows down

Right now it is working fine though


darthfergie is offline   you may: quote & reply,
Old 09-08-2001, 06:39 PM   #9
Gamma732
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally posted by darthfergie


SOOOO TRUE!!!!!!!
I've rebooted and rebooted and loged on and off, but it still slows down

Right now it is working fine though
Exact same thing here. Its really getting bothersome. Hey.....you guys don't think this is some kind of sinister plot to cut down on spam do you?? I'm j/k, of course heheh
  you may: quote & reply,
Old 09-08-2001, 06:41 PM   #10
darthfergie
Q-38 Modulator
 
darthfergie's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,254
LFN Staff Member 
Quote:
Originally posted by Gamma732


Exact same thing here. Its really getting bothersome. Hey.....you guys don't think this is some kind of sinister p cut down on spam do you?? I'm j/k, of course heheh
No your not joking...IT HAS TO BE TRUE!!!!!!!
...wait no...Rommel can still post soooo


darthfergie is offline   you may: quote & reply,
Old 09-08-2001, 07:28 PM   #11
Gamma732
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally posted by darthfergie


No your not joking...IT HAS TO BE TRUE!!!!!!!
...wait no...Rommel can still post soooo
Ouch.....that was harsh

Hey....its actually posting fast!!!
  you may: quote & reply,
Old 09-08-2001, 08:44 PM   #12
darthfergie
Q-38 Modulator
 
darthfergie's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,254
LFN Staff Member 
NOT NOW!!!!!!!!!

I just rebooted again too...


darthfergie is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2001, 01:06 PM   #13
Darth_Rommel
argh
 
Darth_Rommel's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Somewhere in Canada
Posts: 4,838
Quote:
Originally posted by darthfergie


No your not joking...IT HAS TO BE TRUE!!!!!!!
...wait no...Rommel can still post soooo
The foul disease of the slow/no post has touched me too
Darth_Rommel is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2001, 05:21 PM   #14
ChrisC3po
Guest
 
Posts: n/a
I think I may have figured out what the problem is. Our PHP timeout rate is too low. Our server guys can't seem to give me access to the file I need to edit, to fully correct the problem. So as a temp correct I'm disabling e-mail notification (which was the primary problem). Hopefully things will go faster now.
  you may: quote & reply,
Old 09-09-2001, 07:58 PM   #15
darthfergie
Q-38 Modulator
 
darthfergie's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 7,254
LFN Staff Member 
THANK YOU CHRIS!!!!!!!


darthfergie is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2001, 10:11 PM   #16
Gamma732
Guest
 
Posts: n/a
Well, the boards are letting me post again, and faster then I can ever remember. Thanks a lot Chris!
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > Community > GalacticBattles.com > Galactic Battles .com > Feedback > I'm having difficulty posting :(

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:50 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.