lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Double Saber?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-16-2002, 12:46 PM   #1
Lunatic Jedi
Don't make me use this!
 
Lunatic Jedi's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: My little oasis in the desert.
Posts: 2,237
Double Saber?

Pardon my absolutely newbie-like question, but how do I get the double-bladed saber? I've tried entering thedestroyer in the console, but it just gives me vaders lightsaber.


http://linuxsupportdesk.net/pichost/...unaticJed1.gif removed [img] tags due to HTTP 401 response --tk102

"Yes. The pain you feel is your very essence, the essence of the crude animal known as Homo Sapien."

-Millions Knives
Lunatic Jedi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 12:47 PM   #2
Clone_1102A
 
Clone_1102A's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Clone Cell 16283-A
Posts: 82
try...

try "go to a cheat site and look it up there"


Yoda - "Fight Like A Clone"

errr...ok
Clone_1102A is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 02:28 PM   #3
tsonst
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 6
I was playing on a server the other day, where a lot of people were using them. All you had to do was type =D in the console then close your sabor and reopen it. I hav'nt tried it on other servers, though.
tsonst is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 03:17 PM   #4
GoldenFrog
 
GoldenFrog's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Usa, North America, Earth
Posts: 69
I would just download the 'enhanched sabers' mod and host my own games. Thats the easy way. I think it was just a mod they were using. Perhaps the 'enhanched sabers' mod. It has the same effect: 1 bladed then on and off=2 bladed then on and off=1 bladed etc.etc.
GoldenFrog is offline   you may: quote & reply,
Old 07-16-2002, 04:34 PM   #5
Lunatic Jedi
Don't make me use this!
 
Lunatic Jedi's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: My little oasis in the desert.
Posts: 2,237
I did that. But the thing about the enhanced sabers double saber is that to get it, you need to use devmap.

Whenever I turn on cheats with the devmap console command, all the bots and all the players dissappear.

Is there any way to keep that from happening?


http://linuxsupportdesk.net/pichost/...unaticJed1.gif removed [img] tags due to HTTP 401 response --tk102

"Yes. The pain you feel is your very essence, the essence of the crude animal known as Homo Sapien."

-Millions Knives
Lunatic Jedi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 04:16 AM   #6
Kstar__2
chaos
 
Kstar__2's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: a dreamers wish, wispering in the air
Posts: 4,155
yes, type devmap before playing, in the menu (of JO)press shift + ~ then type "devmap ffa_bespin" for example, that way, you dont have to load all over again



+[size=0.5]http://kstar.deviantart.com[/size]
Kstar__2 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 04:41 AM   #7
GoldenFrog
 
GoldenFrog's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Usa, North America, Earth
Posts: 69
Angry

No you don't have to use devmap with Enhanched Sabers! I didn't! I don't think you can use it with the patch is all. Or maybe that was a different one. Just read all the text files that came with it, one will say.


Light Sabers and Phasers
Jedi and Q
Star Wars and Star Trek

The battle that would end with a few Jedi and the U.S.S. Enterprise
GoldenFrog is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 12:54 PM   #8
Lunatic Jedi
Don't make me use this!
 
Lunatic Jedi's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: My little oasis in the desert.
Posts: 2,237
*Lunatic grabs a brick and promptly smacks himself in the head with it.*

OF COURSE! I had never even considered that. I got this game the day it came out and I'm still such a noob.


http://linuxsupportdesk.net/pichost/...unaticJed1.gif removed [img] tags due to HTTP 401 response --tk102

"Yes. The pain you feel is your very essence, the essence of the crude animal known as Homo Sapien."

-Millions Knives
Lunatic Jedi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 02:38 PM   #9
Lunatic Jedi
Don't make me use this!
 
Lunatic Jedi's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: My little oasis in the desert.
Posts: 2,237
Yay! It works! Now, is there any way to keep it after I respawn?


http://linuxsupportdesk.net/pichost/...unaticJed1.gif removed [img] tags due to HTTP 401 response --tk102

"Yes. The pain you feel is your very essence, the essence of the crude animal known as Homo Sapien."

-Millions Knives
Lunatic Jedi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-17-2002, 03:11 PM   #10
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,298
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Arrow

The doublesaber is built into the game, you don't need any mods to use it. It works only in multiplayer, and it's just a replacement using the same animations as the regular saber (but the second blade can hit enemies too).

Go to the console and type /THEDESTROYER when your saber is out but turned off, and it will say "the destroyer cometh!" and you get it. Type again to turn off. It will only work if the Admin of the server has enabled cheats (ie: using the devmap <mapname> command), then anybody can use it by typing it in.

You could simply bind the command to a key if you wanted to use it more easily. Or edit your CFG file....

Old news, but the search isn't available, so I don't blame ya...
;' )
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Double Saber?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:44 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.