lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Prefabs smaller?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-04-2002, 06:59 PM   #1
superdude201
 
superdude201's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: England
Posts: 465
Prefabs smaller?

On my map i want to put a prefab on that i downloaded on line is there anyway i can make it smaller?Thanks
superdude201 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-06-2002, 10:55 PM   #2
Manquesa
 
Manquesa's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dallas, TX
Posts: 699
yeah, there should be a scale button on the toolbar. I believe it's next to the rotate button, but not sure (don't feel like double checking right now). Just select the entire prefab, then hit the scale button and then drag until the desired size is reached. This may or may not cause some parts of the prefab to get distorted. It depends on how complicated the prefab is I think. I haven't had any real problems with it yet though.


Finished Projects:
Sith Terminator
Awing
Tie-Interceptor
Y-Wing
Death Glider
Slave 1
Ep. 3 Jedi Starfighter

Current Projects:
T-16 Skyhopper
Manquesa is offline   you may: quote & reply,
Old 08-06-2002, 11:40 PM   #3
Karshaddii
 
Karshaddii's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: New Castella
Posts: 357
That works fine--but if their are any patch meshes or brushed with more than 8 sides it WILL get distorted.


Today isn't your lucky day....tommorrow isn't looking good either...
Karshaddii is offline   you may: quote & reply,
Old 08-07-2002, 12:12 AM   #4
Manquesa
 
Manquesa's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dallas, TX
Posts: 699
Not necessarily, I was pleasantly surprised when I rescaled my Slave 1 prefab (which i'm still working on and is made mostly of patch meshes) and everything remained intact and undistorted. Of course it was only a slight change in scale, a more drastic change may have caused different results.


Finished Projects:
Sith Terminator
Awing
Tie-Interceptor
Y-Wing
Death Glider
Slave 1
Ep. 3 Jedi Starfighter

Current Projects:
T-16 Skyhopper
Manquesa is offline   you may: quote & reply,
Old 08-07-2002, 05:37 AM   #5
superdude201
 
superdude201's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: England
Posts: 465
Ok thanks i'll try that
superdude201 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-07-2002, 04:16 PM   #6
Karshaddii
 
Karshaddii's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: New Castella
Posts: 357
Maybe so...I have only scaled pfbs 2x--and the patches I used for them were capped--and complicated. I was unsuccesful getting them to scale correctly.


Today isn't your lucky day....tommorrow isn't looking good either...
Karshaddii is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Prefabs smaller?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:45 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.