lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: How do i get jedi knight outcast to work on windows xp?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-06-2002, 05:44 PM   #1
C Moore
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5
How do i get jedi knight outcast to work on windows xp?

I need to know how to get jedi outcast to work on windows xp can some one plz................i heard there are patches for it but i got no clue on were to get them, if you could plz give me some info in it that would be great

C Moore is offline   you may: quote & reply,
Old 08-09-2002, 10:40 AM   #2
stormtroop
Bantha
 
stormtroop's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: Jul 2002
Location: At sith academy
Posts: 460
well this is a guess put your specs down on your pc like whats the problem does it frezze or something more detail pls
stormtroop is offline   you may: quote & reply,
Old 08-09-2002, 09:51 PM   #3
BradFu
 
BradFu's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 715
Wrong forum, but...

Theres nothing in Windows XP itself that would prevent you from running it. I run it in WinXP, never had to monkey around with anything to get it running. Make sure your system meets the requirements, including an officially compatible video card. Make sure you don't have any programs running, especially antivirus.


BradFu!

----
"You have no rhythm." - jmd7340
BradFu is offline   you may: quote & reply,
Old 08-10-2002, 02:04 PM   #4
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
I had a problem when i got Outcast with XP.

It was to do with the graphics I think. I cant remember the line in the box that appeared when it wouldnt load up.

The Answer:
I had to update my graphics card drivers from the website of the graphics card maker.... do this and see if that works.

It worked for me.
DMUK
  you may: quote & reply,
Old 08-11-2002, 03:38 AM   #5
JR2000Z
Ass-hole Extaordinaire
 
Join Date: Sep 1999
Location: SOL system
Posts: 4,170
And you can get all the JK2 patches at Lucasarts.com but I don't think that it will help the Windows XP problem.
JR2000Z is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Forum Help & Feedback Center > How do i get jedi knight outcast to work on windows xp?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:36 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.