lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Question
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-19-2002, 12:35 PM   #1
Revan Bakr'
 
Revan Bakr''s Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: In a dark, secluded cave on Korriban
Posts: 294
Question

If I don't have firewall, what else is keeping me from hosting an Internet server, and how can I fix this?


--------------------Revan Bakr'
Sithopath

Revan: Sometimes I feel like you don't know me at all. (Lightsaber ignites) (Slices) And now, you never will. HAHAHAHAHA!

"Austin..... I am your father."
"Really?"
"No, not really. I can't back that up."

http://www.boomspeed.com/jakobo48/Al_sig2.jpg [URL]
Revan Bakr' is offline   you may: quote & reply,
Old 08-20-2002, 01:36 AM   #2
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
What do you mean? What happens when you try to host a server?


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 08-20-2002, 12:35 PM   #3
Revan Bakr'
 
Revan Bakr''s Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: In a dark, secluded cave on Korriban
Posts: 294
I try to host a ded. server or just any old server on the Internet, but it does not show up. I've identified that I don't have firewall, so that's not the problem.


--------------------Revan Bakr'
Sithopath

Revan: Sometimes I feel like you don't know me at all. (Lightsaber ignites) (Slices) And now, you never will. HAHAHAHAHA!

"Austin..... I am your father."
"Really?"
"No, not really. I can't back that up."

http://www.boomspeed.com/jakobo48/Al_sig2.jpg [URL]
Revan Bakr' is offline   you may: quote & reply,
Old 08-20-2002, 09:17 PM   #4
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
You sure you were trying to run a dedicated server correctly? That's the only way to actually show up on the master server list.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2002, 12:04 AM   #5
Revan Bakr'
 
Revan Bakr''s Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: In a dark, secluded cave on Korriban
Posts: 294
I think I was. I go to create server in-game, and click on ded. server until it says yes. Then I select Internet and go.
It takes me out of the game and that server runs on the console. But: When I try to join it only shows up on LAN, no Internet.


--------------------Revan Bakr'
Sithopath

Revan: Sometimes I feel like you don't know me at all. (Lightsaber ignites) (Slices) And now, you never will. HAHAHAHAHA!

"Austin..... I am your father."
"Really?"
"No, not really. I can't back that up."

http://www.boomspeed.com/jakobo48/Al_sig2.jpg [URL]
Revan Bakr' is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2002, 12:33 AM   #6
MysticSpade
awaiting the Unknown
 
MysticSpade's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Near Midgar
Posts: 1,295
i have this problem every now and again. but i have jedi runner but u can't run mods with jedi runner. if you want to run a mod in jedi runner enter game load mod, create server, it should have your settings saved then the dedication should be on internet. then begin game shuts down console pops up there you have it.


XBL GT: MysticSpade
MysticSpade is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2002, 10:33 AM   #7
Revan Bakr'
 
Revan Bakr''s Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: In a dark, secluded cave on Korriban
Posts: 294
what the heck is jedirunner?


--------------------Revan Bakr'
Sithopath

Revan: Sometimes I feel like you don't know me at all. (Lightsaber ignites) (Slices) And now, you never will. HAHAHAHAHA!

"Austin..... I am your father."
"Really?"
"No, not really. I can't back that up."

http://www.boomspeed.com/jakobo48/Al_sig2.jpg [URL]
Revan Bakr' is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2002, 10:42 AM   #8
teleguy
Senior Member
 
teleguy's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Ebon Hawk
Posts: 1,198
It's a program that helps you configure your server.
http://www.filefront.com/?filepath=/...jedirunner.exe
teleguy is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2002, 03:06 PM   #9
MysticSpade
awaiting the Unknown
 
MysticSpade's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Near Midgar
Posts: 1,295
what he said


XBL GT: MysticSpade
MysticSpade is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2002, 04:55 PM   #10
Garath
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 23
are you behind a router? if you are, you will have to set up IP forwarding so your computer can be accessed by its IP address from the internet..

outside of that, I dunno.. I heard somewhere about registering on gamespy or something..
Garath is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Question

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:10 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.