lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Admins....Why does the Search option not work?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-26-2002, 01:34 AM   #1
Bird Of Prey!
 
Bird Of Prey!'s Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Cinti., OH
Posts: 132
Question Admins....Why does the Search option not work?

I've tried using the "search" option in the menu at the top of the screen. It does not work. I get a message saying: "This option has been disabled."

I now have to post a repetitive post because I can't search the old posts????


DAMNIT! I'm not a nOOb, in the scope of things I'm as old as Yoda so my reflexes are a bit slower!

I'm so old that I was typing basic commands into my Atari 800 while most of you young whippersnappers weren't even a sparkle in your Daddy's eyes!! LOL!
Bird Of Prey! is offline   you may:
Old 08-26-2002, 02:46 AM   #2
SPY_jmr1
The Quiet, but Deadly One
 
SPY_jmr1's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Hiding in a corner of a bar.
Posts: 2,076
its all about the bandwith baby!...

please look in the main help forum for more info.


Spy
SPY_jmr1 is offline   you may:
Post a new thread. Sorry, this thread is closed. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Admins....Why does the Search option not work?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:25 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.