lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: stormtroopers and officers.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-22-2002, 06:56 AM   #1
JEDI OUTCAST
 
JEDI OUTCAST's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: uk
Posts: 939
stormtroopers and officers.

are the stormtroopers and officers going to be the same as in jo or in dark forces.


JEDI OUTCAST

JEDI OUTCAST is offline   you may: quote & reply,
Old 09-22-2002, 11:07 AM   #2
Darth_Linux
 
Darth_Linux's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Longview, WA
Posts: 525
in what way??? certainly not in looks . . .


Producer - The Dark Forces MOD for Jedi Academy
http://darkforces.jediknight.net/
Darth_Linux is offline   you may: quote & reply,
Old 09-22-2002, 01:15 PM   #3
JEDI OUTCAST
 
JEDI OUTCAST's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: uk
Posts: 939
lol. i am on about are they going to be the same as in the game or not. i like jedi outcast stormtroopers and officers better. are they going to be in the mod or are they going to look like the ones in dark forces.


JEDI OUTCAST

JEDI OUTCAST is offline   you may: quote & reply,
Old 09-22-2002, 02:45 PM   #4
Darth_Linux
 
Darth_Linux's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Longview, WA
Posts: 525
we're using the existing stormies and officers just as they appear in JO.


Producer - The Dark Forces MOD for Jedi Academy
http://darkforces.jediknight.net/
Darth_Linux is offline   you may: quote & reply,
Old 09-22-2002, 03:01 PM   #5
JEDI OUTCAST
 
JEDI OUTCAST's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: uk
Posts: 939
thanks.that has made me now.


JEDI OUTCAST

JEDI OUTCAST is offline   you may: quote & reply,
Old 09-22-2002, 11:22 PM   #6
Alex_P47
 
Alex_P47's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Raliegh NC USA
Posts: 107
Are we doing anything about the actual # and position of enemies or should we have more or less?


- Alex P
Alex_P47 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-23-2002, 11:33 AM   #7
Darth_Linux
 
Darth_Linux's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Longview, WA
Posts: 525
I think we should start off having the same number using the exact positioning . . . I doubt it will be a problem unless we exceed the max_model limit, in that case we just spawn things into the map with triggers or use bmodels or something.


Producer - The Dark Forces MOD for Jedi Academy
http://darkforces.jediknight.net/
Darth_Linux is offline   you may: quote & reply,
Old 09-23-2002, 05:20 PM   #8
Temujin
 
Temujin's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 48
I actually think you should consider making officer and stormtrooper life values the same as in DF. Like officers shoot straiter, but certaintly don't have more life in DF. Stormtroopers seemed to be more of a threat in DF, and officers not so scary. Outcast on the other hand had pain in the ass officers, especially the REALLY dark ones. They had lots of life and were difficult to take out with blasters at some points on the HARD difficult level.
Temujin is offline   you may: quote & reply,
Old 09-23-2002, 05:25 PM   #9
JEDI OUTCAST
 
JEDI OUTCAST's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: uk
Posts: 939
jo are better stick with them.


JEDI OUTCAST

JEDI OUTCAST is offline   you may: quote & reply,
Old 09-23-2002, 07:05 PM   #10
Darth_Linux
 
Darth_Linux's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Longview, WA
Posts: 525
I think the dudes with armor (stormies) ought to be tougher to kill than the unarmored guys, but stormies are slower and stupider. so maybe two shots to kill an officer but you need to be fast and have good aim. maybe 4 shots to kill a stormie since they are tougher, but since they just stand there like idiots it shouldn't be too tough.


Producer - The Dark Forces MOD for Jedi Academy
http://darkforces.jediknight.net/
Darth_Linux is offline   you may: quote & reply,
Old 09-24-2002, 01:02 AM   #11
ImmolatedYoda
 
ImmolatedYoda's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: My closet, Georgia
Posts: 612
ok...

please, PLEASE tell me that you arent going to implement the ANNOYING tendency of DF to spawn stormies in places that youve already been? i played it again this summer and it reminded me of how STUPID that was! like on Fest or whatever, there was a group of say 4 stormies and an officer. so, first time around, you gun em all down. now, lets say you need to go back there later to open a locked door. THERES A STORMIE THERE BUMBLING AROUND!! it always made me go WTF!?! (ok sorry for the rant, i just had to)

P.S. nice avatar Timmay


Okay, for brevity's sake:

Personal Computers > Consoles.
ImmolatedYoda is offline   you may: quote & reply,
Old 09-24-2002, 03:50 AM   #12
TIMMAY
 
TIMMAY's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Brisbane, Australia
Posts: 36
hmm

Im in agreement with Dark Linux about the health and intelligence of Stormtroopers and Officers and I have 1 thing to add. In regards with the Officers what about making their first thoughts when they see you is to get behind some cover or run to some stormies.

P.S ImmolatedYoda : Thanks. I have a better one now


http://www25.brinkster.com/timmyxwa : X-Wing Alliance LIVES!!
TIMMAY is offline   you may: quote & reply,
Old 09-24-2002, 02:14 PM   #13
Alex_P47
 
Alex_P47's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Raliegh NC USA
Posts: 107
I am actually not sure how to implement a character respawn in a level in radiant. Ill have to find out... or should i not?


- Alex P
Alex_P47 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-24-2002, 06:51 PM   #14
TIMMAY
 
TIMMAY's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Brisbane, Australia
Posts: 36
hmm

I think you should use your judgement whether or not to make them respawn but make sure that its only stormies respawing, the empire doesn't have a near unlimited supply of officers/commandos


http://www25.brinkster.com/timmyxwa : X-Wing Alliance LIVES!!
TIMMAY is offline   you may: quote & reply,
Old 09-24-2002, 09:46 PM   #15
Alex_P47
 
Alex_P47's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Raliegh NC USA
Posts: 107
I dont think Ive ever actually seen respawning in the quake 3 engine at all. confirmation from anyone?


- Alex P
Alex_P47 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-25-2002, 01:00 PM   #16
Darth_Linux
 
Darth_Linux's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Longview, WA
Posts: 525
even on kejim post after you enter the 3 imperial codes and you head back towards the surface the room you had cleared out earlier is now populated with stormies again, so it isn't a respawn but a trigger spawn


Producer - The Dark Forces MOD for Jedi Academy
http://darkforces.jediknight.net/
Darth_Linux is offline   you may: quote & reply,
Old 09-25-2002, 01:45 PM   #17
Alex_P47
 
Alex_P47's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Raliegh NC USA
Posts: 107
I see what you mean..
I remeber that part of the map now. we can always have troops behind locked doors that open when you return after doing something


- Alex P
Alex_P47 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Hosted Forums > Dark Forces Mod > stormtroopers and officers.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:18 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.