lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Having problems connecting to muliplay through shared internet
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-28-2002, 01:47 AM   #1
Bacon00
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 160
Having problems connecting to muliplay through shared internet

I set up my shared internet a couple days ago, and now I can't seem to get any pings back from JK2 servers. It worked for a few seconds, but now it does nothing. I'm using a D-Link 604, all updated and everything. I probably need to open up some ports or something, but I don't know what.. can anybody help me?

edit:
never mind, just read that everybody is having this problem. Thank goodness, I Didn't feel like messing with this dang shared internet any longer!
Bacon00 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Having problems connecting to muliplay through shared internet

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:02 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.