lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: spawning npc's in sp?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-18-2002, 01:21 AM   #1
scribble
 
scribble's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Anhorage,Alaska
Posts: 59
spawning npc's in sp?

when i try to do it, it says that the character does not have a spawn function.
scribble is offline   you may: quote & reply,
Old 10-18-2002, 01:45 AM   #2
TheWhiteRaider
White as Snow.
 
Join Date: Jun 2002
Location: Somewhere in Idaho
Posts: 1,065
Make sure it is

Npc spawn

not

Spawn

They are two different commands.


Just because I don't know something doesn't mean I'm stupid. It means you failed to tell me.
TheWhiteRaider is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > spawning npc's in sp?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:43 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.