lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Use on a Mac
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-01-2002, 12:27 PM   #1
sinclair44
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 2
Exclamation Use on a Mac

Screenshots look cool, I cannot wait to try this mod, however, I am having problems getting it to work on a Mac; OS X 10.1.5.

I have unzipped the Broadband archive into a 'dark' directory with all the .pk3, .cfg, .txt, etc. files inside in there. JK2 MP recognizes and loads the mod, but JK2 SP has an empty mod list. The same happens with another mod I downloaded, however, so it may have something to do with Windows-compiled mods... (but MP loads it and displayes the splash screen just fine)

Thanks for anyone's help!
sinclair44 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-01-2002, 01:03 PM   #2
sinclair44
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 2
Thumbs up

For some reason, almost every time I post a question, I find the answer 15 seconds later: after 2+ hours of tinkering, I posted that; 10 minutes later I got it running.

I found that dumping the .pk3 files into [JK2Directory]/base on a Mac and then loading JK2 SP will automatically load the mod and play the intro movie; the DF mod playes as I assume it should from there on.

Great work guys, enjoy your vacation! [but please get it done soon]
sinclair44 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-01-2002, 02:22 PM   #3
Darth_Linux
 
Darth_Linux's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Longview, WA
Posts: 525
only problem with that solution is that you have to move those pk3 files around everytime you want to play JO.

It might be an issue with the patch level of the Mac binary. Windows is at 1.03 for single player, which added a MOD directory that actually works, so maybe Mac is lagging in functionality at the moment or something.

You might try making an alias to jk2sp instaed, and specifying the fs_game variable with the value "dark"


Producer - The Dark Forces MOD for Jedi Academy
http://darkforces.jediknight.net/
Darth_Linux is offline   you may: quote & reply,
Old 12-01-2002, 03:00 PM   #4
The_One
The Dude Abides
 
The_One's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Kent, England
Posts: 1,543
I've actually had this problem before with the PC version. I had JKII patched to the latest version and nothing would show up in the mod menu. No idea what was wrong. Anyway, I just made a shortcut and it worked fine. I think that is your best option, and you can play regular JKII aswell.



Dark Forces: A Mod for Jedi Academy
Webmaster

Maude Lebowski: What do you do for recreation?
The Dude: Oh, the usual. I bowl. Drive around. The occasional acid flashback.
The_One is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2002, 12:59 AM   #5
Emon
Strong Bad's Henchman
 
Emon's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: The Massassi Temple
Posts: 3,468
Try running from a console.

jk2sp +set fs_game Dark

Or:

./jk2sp +set fs_game Dark

Or whatever you would do on Mac OS. On Linux I can do something like:

winex -flagthingforswitchesblahblah jk2sp.exe +set fs_game Dark

And that would work. Since you're probably using BASH, the first or second should work.
Emon is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Hosted Forums > Dark Forces Mod > Use on a Mac

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:49 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.