lfnetwork.com mark read register faq members calendar
View Poll Results: How buggy has this 3.0 release been for you?
No bugs that I\'ve noticed. Seems rock-solid. 5 20.00%
Just one or two minor things. Nothing that interferes with playing. 9 36.00%
A few bugs which are kinda annoying. 10 40.00%
Quite a few bugs. It\'s hard for me to play the game. 0 0%
Tons of bugs. I can barely play the game at all. 1 4.00%
Voters: 25. You may not vote on this poll


Thread: Report Promod 3.0 bugs here!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-13-2002, 04:23 AM   #41
ksk h2o
 
ksk h2o's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 463
hope I'm not boring you do death with these posts but here's another thing:

I dont know if its just me but red stance seems to kill before the saber connects. At first I thought it was due to lag, but then I noticed this particular swing kill bots on my local game before it connected as well... I gues it could be the local machines "hiccup time" but I'm not sure.

The swing I'm talking about is a read sidw swipe that starts near the head level of the swinging jedi and swipes wide and high. I've dropped dead when the saber is next to the swingers ears, before swinging to me and saw bots die in front of me before I swung at them as well.

I don's see what could have caused this and it's not like it is a huge problem, only happens ever so often. I'm thinking the ones I encoutered online should be due to lag, but why do I have it happen on the local machine? I remember my saber offence variables were tweaked with back in 1.04 and the blocking was nerfed, in order to give a little spice to the 1.04 running on my server. I think I never changed these values back to default, so maybe they are causing a similar problem on my local machine.

Anyways just thought I'd mention it, maybe others know what I'm talking about, maybe I'm alone on this one. And as I said, its quite rare so doesn't affect gameplay that much.
ksk h2o is offline   you may: quote & reply,
Old 12-13-2002, 10:05 AM   #42
ArtifeX
 
ArtifeX's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Atlanta, GA
Posts: 946
Quote:
Originally posted by ksk h2o
hope I'm not boring you do death with these posts but here's another thing:

I dont know if its just me but red stance seems to kill before the saber connects. At first I thought it was due to lag, but then I noticed this particular swing kill bots on my local game before it connected as well... I gues it could be the local machines "hiccup time" but I'm not sure.

The swing I'm talking about is a read sidw swipe that starts near the head level of the swinging jedi and swipes wide and high. I've dropped dead when the saber is next to the swingers ears, before swinging to me and saw bots die in front of me before I swung at them as well.

I don's see what could have caused this and it's not like it is a huge problem, only happens ever so often. I'm thinking the ones I encoutered online should be due to lag, but why do I have it happen on the local machine? I remember my saber offence variables were tweaked with back in 1.04 and the blocking was nerfed, in order to give a little spice to the 1.04 running on my server. I think I never changed these values back to default, so maybe they are causing a similar problem on my local machine.

Anyways just thought I'd mention it, maybe others know what I'm talking about, maybe I'm alone on this one. And as I said, its quite rare so doesn't affect gameplay that much.


My guess is that it has something to do with how close you are to your target. the saber bounding box is a big rectangle that's significantly larger than the saber blade itself. This was done for a number of reasons; I won't go into them. Try standing at the longest reach of your saber and see if you can reproduce that. I'd say you probably wouldn't be able to, but when you get really close you'll start seeing it happen more often.


Artifex *ASC*
ArtifeX is offline   you may: quote & reply,
Old 04-21-2011, 12:16 AM   #43
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
Unhappy force/weapon points

I am unable to attain level 4 in ANY weapons skill, because Force Jump, Saber Attack, and Saber Defense are all automatically "Rank 1" with 0 points. Will this bug be fixed? Its really annoying; I can't use the Jetpack or any Level 4 weapons/gadgets. Please help; if I can fix this on my own, let me know! If not, please fix this bug.
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Old 04-21-2011, 02:20 AM   #44
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,698
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
I highly doubt it will be fixed as I haven't even heard anyone talk about promod in several years. Havent seen ArtifeX around either. I don't recall having this bug when I played it, did you right click on them to remove points? It may have been you have to fill them all the way up, and then one more left click empties them. I don't recall, haven't messed with it in years.

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2011, 06:52 PM   #45
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
i did try right clicking; they wont empty... it stinks cuz promod looks really cool but i can only play as jedi, not as mercs. too bad; i feel like nobody plays jedi outcast anymore and im about 10 years late asking these questions...
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Report Promod 3.0 bugs here!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:07 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.