lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: XWA Refuses to work.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-16-2003, 09:47 PM   #1
Lone One \|/
 
Lone One \|/'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: StarBase Galaxion, Arkitok Star System, Inner Core, White Star Galaxy, The Deep Space
Posts: 4
XWA Refuses to work.

This was a error in another topic, but the help given wasn't helpful for me When the launcher comes up and I hit Launch, I get the standard black screen, then my desktop agian, I first thought it was normal, cuz some of my games did this, but the game was terminated...

System:
DX 9.0
Processor: AMD Athlon(tm) Processor, MMX, 3DNow, ~850MHz
Memory: 512 MB Ram
OS: Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600)

Graphics
Name: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
DAC Integrated RAMDAC
Memory for it is 32.0 MB
Ancient SB PCI sound driver...
Anything else?


\|/ The Lone Elder Warrior of the ancient JediLords \|/
Lone One \|/ is offline   you may: quote & reply,
Old 03-17-2003, 12:49 PM   #2
Keyan Farlander
Jedi Master
 
Join Date: May 1999
Posts: 6,935
Forum Veteran 10 year veteran! 
I think it's a problem XWA has with XP. There was a thread about it in the General forum - check there, and I think there's a link that might help.
Keyan Farlander is offline   you may: quote & reply,
Old 03-17-2003, 06:49 PM   #3
Lone One \|/
 
Lone One \|/'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: StarBase Galaxion, Arkitok Star System, Inner Core, White Star Galaxy, The Deep Space
Posts: 4
Meh.. just did, longo list, and don't know where to look, with so many topics it'd probably take me a week -_-' well, any clues at most?


\|/ The Lone Elder Warrior of the ancient JediLords \|/
Lone One \|/ is offline   you may: quote & reply,
Old 03-17-2003, 06:58 PM   #4
Keyan Farlander
Jedi Master
 
Join Date: May 1999
Posts: 6,935
Forum Veteran 10 year veteran! 
No, as I use 98se. You might try asking at the forums at http://www.xwlegacy.net - someone there may know.
Keyan Farlander is offline   you may: quote & reply,
Old 03-17-2003, 07:25 PM   #5
Lone One \|/
 
Lone One \|/'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: StarBase Galaxion, Arkitok Star System, Inner Core, White Star Galaxy, The Deep Space
Posts: 4
Thanks, trying now.
and sometimes i just wish compatability littereally changed your os to another one.. without loosing the error protection... that'd be great.


\|/ The Lone Elder Warrior of the ancient JediLords \|/
Lone One \|/ is offline   you may: quote & reply,
Old 03-18-2003, 05:11 AM   #6
RogueWing
 
RogueWing's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 30
XWA on my machine had a problem running with a GeForce 2 MX video card. Once I replaced it, it ran fine.


"Normal people worry me."
RogueWing is offline   you may: quote & reply,
Old 03-18-2003, 06:40 PM   #7
Lone One \|/
 
Lone One \|/'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: StarBase Galaxion, Arkitok Star System, Inner Core, White Star Galaxy, The Deep Space
Posts: 4
Mind submitting to the "Help me buy my own graphics board" fund? I'm stuck with this one till my dad gets better...


\|/ The Lone Elder Warrior of the ancient JediLords \|/
Lone One \|/ is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Tech Center > XWA Refuses to work.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:29 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.