lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: forcing first-person perspective
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-06-2003, 08:21 PM   #1
clu
 
clu's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 279
forcing first-person perspective

Any way to force first-person (or third-person) perspective through script or something else? I think this has been asked before, but couldn't find anything via search.

-clu

clu is offline   you may: quote & reply,
Old 05-07-2003, 07:39 PM   #2
000nate
 
000nate's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: in a place
Posts: 231
you might try finding the bind keys script, or whatever it is, and taking out the "p" to switch bak and forth. However I'm not aware that this will work when you change your controls. But I was wondering why would you want to do this? It seems too limiting....I wouldn't like it in a map.


-NATE
Right now I'm not assigned yet to anything...but am working on the team for the darkforces mod.
000nate is offline   you may: quote & reply,
Old 05-08-2003, 09:07 AM   #3
Mix_Master2k
 
Mix_Master2k's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: [OmNi]
Posts: 182
i think its either cl_fpls 1 or cg_fpls 1 dont remember which one, try them both.


______________________________
I see your Shwartz is as big as mine...
Mix_Master2k is offline   you may: quote & reply,
Old 05-08-2003, 12:30 PM   #4
clu
 
clu's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 279
Thanks. I'm assuming that's console commands and can't be used in an icarus script. Oh well, maybe I'll stick it in my cfg file that starts when my level loads. Basically I just want to force the user to start my level in first person (then they can switch to whatever they want).

Thanks again guys.

-clu

clu is offline   you may: quote & reply,
Old 05-08-2003, 12:58 PM   #5
Obsidian-Jovani
 
Obsidian-Jovani's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Onderon
Posts: 223
If I remember right, in the SP of Jedi Outcast Kyle does start off in the first person perspective on the kejim_post. If I were you I would load that map, in whatever editor you're using, and have a look at the various scriptrunners and then view those scripts.


Binary Sunset Studios

WIP: A SP Project entitled "Resurgence"
Obsidian-Jovani is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > forcing first-person perspective

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:16 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.